Error processing SSI file
Error processing SSI file

 

Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Steffen Carton Nielsen
33
Jordbrugsteknolog
Århus

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi mænd ikke skal bruge deres økonomisk magt over kvinderJeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi det er dybt forkasteligt, at nogle kvinder i 2008 tvinges til en tilværelse som prostitueret af skrupelløse bagmænd. Desuden mener jeg, at der er generelt er alt for mange menneskelige omkostninger ved et job i sexbranchen.

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Det er vigtigt, at mænd tager stilling og indser, at de prostituerede ikke nødvendigvis selv har valgt deres erhverv. Inden en mand vælger at besøge en luder, er det vigtigt, at han er klar over de mange konsekvenser, der kan være forbundet med prostitution, såsom fysiske og psykiske men, vold, afpresning, skilsmisse og kønssygdomme ect.
Mænd har et valg, det har kvinderne ikke altid.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Det er nødvendigt at forbyde køb af sex for at sætte en stopper for menneskesmugling til Vesteuropa. Tal fra Sverige viser, at et forbud hjælper. Derudover bør det ikke være en mulighed at tjene til føden via prostitution. Alle andre alternativer indenfor lovens rammer er bedre end et liv som prostitueret.

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
At forhindre menneskelige tragedier.

Error processing SSI file