Error processing SSI file
Error processing SSI file

 

Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Martin Thomsen
36
Konsulent
Kalundborg

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi jeg i bund og grund synes, at sex er et privat forhold mellem 2 eller flere mennesker. Så længe der er penge imellem de involverede parter, forsvinder al moral og respekt, og retten til ydmygelse af et andet menneske er til stede i stedet for.

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Det er det, fordi 9 ud 10 sexkunder er mænd. Kun ved at tage stilling/afstand fra sexkøb kan mænd være med til at sende det signal, at vi som køn har respekt for kvinden og betragter hende som 100% ligeværdig.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Det er det desværre, fordi der er for mange uintelligente mennesker, der ikke selv er i stand til at skelne mellem rigtigt og forkert. Ligesom det er nødvendigt at lovgive om voldtægt og røverier, er det nødvendigt at sætte et regelsæt op for, hvad der er almindeligt accepteret i et civiliseret og demokratisk samfund.

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
I første omgang synes jeg, at vi SKAL nedværdigelsen af kvinder til livs. Kvinder, der ofte ikke selv har truffet valget om at prostituere sig, men er tvunget til det, enten af økonomiske årsager, eller fordi de via trusler er tvunget til at sælge sig selv. Desuden synes jeg, at vi som et moderne samfund bør sende et krystalklart budskab til omverdenen om, at det her vil vi ikke acceptere.

Error processing SSI file