Error processing SSI file
Error processing SSI file

 

Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Mads Reinholdt
26
Studerende
København

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi så længe vi tillader, at sex er en handelsvare, så er vi også med til at videreføre den negative sociale arv, som mange omsorgssvigtede piger bærer rundt på. Som samfund må vi sige klart fra: Sex er ikke noget, man kan købe!

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Fordi mænd er den primære kundegruppe, og fordi prostitutionsdebatten i Danmark alt for længe har været domineret af kvinder. Det er helt afgørende, at mænd står frem og deltager i debatten, så det ikke blot bliver en debat mellem kvinder, der er for, og kvinder der er imod.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Fordi mere end halvdelen af de prostituerede har været udsat for misbrug eller omsorgssvigt i barndommen og ungdommen. Når vi som samfund tillader, at sex kan handles, er vi direkte med til at videreføre den sociale arv, som pigerne har med sig. Det er helt uacceptabelt og skal stoppes. Tværtimod burde vi gøre en større indsats for at gøre op med den kedelige tendens til, at sex bliver vareliggjort.

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
Den vigtigste grund til at jeg støtter et forbud, er den simple grund, at jeg ikke kunne tænke mig, at hverken min søster eller min kæreste var prostituerede, og derfor vil jeg heller ikke acceptere, at andre skal udsættes for det.

Error processing SSI file