Error processing SSI file
Error processing SSI file

 

Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Jonathan Ofir
36
Violinist
Frederiksberg

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi uden lovgivning på området, bliver det de svageste, der kommer til at lide. Lovgivning på området vil gøre det sværere at købe sex. Men det er langt fra nok at nøjes med lovgivning. Hele området skriger efter mere åben debat og undervisning i skolerne.

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Fordi mænd har en enorm magt i vores verden. Uden at de tager stilling, åbner de mulighed for tilfældigheder, og der er altid nogen, der betaler prisen, når man ikke selv gør det.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Loven skal afspejle vores fælles værdier. Hvis vi ikke mener, at det gør noget, at så mange kvinder bliver udnyttet seksuelt, så skal vi bare lade være med at lovgive, og det har vi vist gjort…

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
Det, at man reducerer grundlaget for sexslaveri. Det er de færreste, der vælger at være prostituerede, og desuden mener jeg, at man skulle tilbyde dem, som har valgt det, en bedre og mindre ydmygende rolle.
Desuden mener jeg, at kampagnen skal være global, fordi det vil være kedeligt, hvis problemet flytter til et andet land, men det er en anden historie.

Error processing SSI file