Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Jan Hansen
51
Håndværker
København

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi sexkøb ødelægger mennesker.

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Fordi det vil få mænd til at tænke mere over, hvad det er, de gør, når de køber sex - hvilke konsekvenser det har for kvinderne, de køber. Prostitution er meget mere end en sædafgang til 300 kr.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Desværre er der mange mænd, der - trods utallige forsøg på oplysning om, hvor ødelæggende, det er for de kvinder, der må lægge krop og sjæl til de seksuelle ydelser samt den enorme kriminalitet, det fører med sig - stadigvæk ikke har fattet alvoren.

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
Vi er alle påvirket af de love, der gælder i det land, vi lever i. Lovene er med til at forme vores moralske og etiske holdninger. De tvinger os til at tage stilling, samt giver et grundlag for dialog med vores medmennesker. Lovløse områder som f.eks. prostitution giver hurtigt anledning til den indstilling, at der er frit slag i bolledejen, og det er jo præcis det, man kan se på den konstant øgende og grove kriminelle bagmandsverden, både her og i vores østeuropæiske nabolande. Hvis vi skal nå en civiliseret og menneskeværdig seksualpolitik, er mænd nød til at ændre holdning og adfærd til prostitution. Køns- og ligestillingspolitisk ville vi også bevæge os et stort skridt i den rigtige retning, hvis der var en lovgivning, der understøttede, at det er forkert at opfatte kvinder som handelsvarer.


Tag selv aktiv stilling og bliv en af mændene her på siden.