Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Hans Markus Borg Mogensen
23
Studerende
Roskilde

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi jeg mener, at det er forkert at udnytte andre mennesker. Jeg har i virkeligheden ikke et problem med kvinder, som VÆLGER at prostituere sig, selv når de har andre muligheder. Jeg tror bare, at den gruppe mennesker kan være på et meget lille sted. Mit problem er derimod alle de kvinder, og i få tilfælde, mænd, som enten bliver snydt, tvunget eller presset ind i prostitution. Det er sgu ikke i orden.

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Som den primære forbruger af sexkøb er det enormt vigtigt, at mænd tager stilling. Hvis mænd tager stilling til sexkøb, der igennem inkluderet, at de undersøger præcis HVAD, de tager stilling til, og derigennem, forhåbentlig, indser, hvad de har gang i, kan man sætte en kraftig stopper for sexkøb generelt. Hvis der ikke er nogen kunder, er der ikke noget marked.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
I og med man har benyttet sig af oplysende kampagner imod sexkøb, uden effekt, er det åbenbart nået til det punkt, hvor man bliver nødt til at kriminalisere folk, før de får en forståelse af, at det de gør, er forkert.

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
At det vil lægge pres på de mennesker, som står bag transitting og,
forhåbentlig, få den form for ubehagelig udbytning til at høre op.


Tag selv aktiv stilling og bliv en af mændene her på siden.