Error processing SSI file
Error processing SSI file

 

Navn:
Alder:
Stilling:
By:

Espen Stegger Ledaal
27
Journaliststuderende, radiovært og musiker
København/ Oslo

Jeg har taget stilling. Jeg støtter et forbud mod sexkøb, fordi køb af sex underminerer kvindens frihed, står i vejen for reel ligestilling og er en del af en større industri i relation til blandt andet menneskehandel, hvilket på alle måder er fuldstændig uacceptabelt!

Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?
Det er vigtigt, at mænd tager stilling, fordi køb af sex stort set kun rammer kvinder, da kunderne stort set kun er mænd. Og fordi der er noget galt, når man lever i en verden, hvor de fire største industrier er: køb og salg af mennesker; køb og salg af sex; våben og narkotika. Jeg vil have en anden verden, mænd er nød til at tage stilling og tage et opgør med deres eget køns holdninger på disse områder.

Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?
Fordi det sætter en standard for, hvad man moralsk accepterer og ikke accepterer samt peger på, hvilket samfund vi ønsker. Et samfund, hvor kvinder har reel frihed og frihed til ikke at blive misbrugt. Loven skal gå hånd i hånd med et ordentligt socialt opfølgningsapparat og behandlingsapparat for ofrene.

Hvad er den vigtigste grund til et forbud?
At kvinder og mennesker ikke er en vare og skal blive ligestillede. Og at organiserede kriminelle miljøer profiterer på køb og salg af sex, og det skal bekæmpes!

Error processing SSI file